Jaume Miralles, el pastisser que ha fet un Top20 a la Mallorca500

El forn i la passtisseria és l’ofici de Jaume Miralles Vidal i una de les seves grans passions. Les curses per muntanya, una afició que li permet desconnectar i recuperar forces del dia a dia. La darrera gran fita aconseguida: un Top 20 a la Mallorca500

Al seu curículum hi trobam més de 40 curses. Entre elles, per exemple, l’Ultra Trail Montblanc o l’Ultra Pirineu. Però també la Lloseta Xtrem, la Cronoescalada Santa Magdalena o els 5 Cims de Randa. Vaja, sempre troba el moment per sortir a entrenar i competir dins i fora de les Illes. 

Jaume comença explicant que “la darrera cursa de muntanya que havia fet era al 2019. Després de la pandèmia, tornar a arrancar sempre costa”. La seva feina de pastisser, amb horaris intempestius, li dificulta poder entrenar amb certa regularitat: “En dies com avui, Día de Tots Sants, tenim molta feina a la pastisseria. A les 4:30 de la matinada ja hi erem. No hem pogut anar a córrer però sí que hem tret temps per escapar-mos una estona al rocòdrom”, reconeix.

Parlam també amb Tomeu Isern, entrenador de Jaume Miralles i destaca que “amb la feina que té en Jaume a la pastisseria, fa miracles per entrenar i córrer“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *