Miguel Heras, guanyador del Mallorca 5000: “Hi havia llocs preciosos, però va ser molt dur”

Miguel Heras s’ha adjudicat la Mallorca 5000 Skyrunning. El reconegut ultrafondista ha estat el més ràpid en cobrir els 66 kilòmetres de recorregut amb un desnivell de 5.000 metres postius i 11.000 d’acumulats. Ha invertit un total de 8 hores i 4 minuts en completar un traçat que passa per alguns dels cims més emblamàtics de Mallorca.

Reconeix que “no he tingut gaire temps de recuperació entre les darreres curses; he de donar més temps al cos per a que descansi”. Sobre la duresa de la prova, Heras explica que “coneixia part de la cursa. Sabia que hi havia llocs preciosos, però també que el recorregut era dur, per això no podia aixecar massa el cap”.

L’ultrafondista explica que la cursa “va ser entretinguda”, perque als dos primers trams de la prova “vaig anar acompanyat, compartint recorregut amb els corredors de relleus. Fins i tot, ferem una amistat“. “El darrer tram ens havien dit que era dur, però sabia que estava aprop de la meta. No em vull imaginar aquest darrer tram quan et jugues la victòria amb un altre”, reflexiona.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *