Els secrets de Sergi Unanue per creuar Europa amb una bicicleta de bambú

Ell es periodista i aquest mes d’octubre ha creuat Europa amb una bicicleta de bambú. La Wanicleta, tal com ell la batejada. 142 dies de travessia i un total de 7.094 kilòmetres. Des de Punta de Tarifa fins al Cap Nord, a Noruega. Sergi Unanue és la primera persona que fa Europa de punta a punta amb bicicleta feta d’aquesta planta tropica.

El seu objectiu: conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic i promoure maneres de desplaçar-se més sostenibles. El català comença destacant que “sincerament no m’esperava que aquesta aventura posàs tant en evidència el canvi climàtic. M’he vist obligat a modificar el recorregut per les inundacions al centre d’Europa”, explica.

D’entre tots els llocs que ha visitat, reconeix que “els països escandinaus m’han sorprès. Europa és més verda del que jo m’esperava. Tenim paissatges increïbles relativament aprop. Se m’ha passat pel cap tornar a Noruega perque m’ha sorprès molt”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Sergi Unanue (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *