Emilio Aguayo i Helene Alberdi, guanyadors de l’Ibiza Half Triathlon

Eivissa ha acollit aquest cap de setmana la Ibiza Half Triathlon, una prova organitzada per l’AD Ibiza Half Triathlon consistent en tres sectors: 2 kilòmetres de natació, 85 kilòmetres de ciclisme i 21 kilòmetres de cursa a peu.

Un repte molt exigent del que n’han sortit triomfadors Emilio Aguayo i Helene Alberdi. Emilio Aguayo (ANB Bodegas y Viñeos Labastida) ha estat el guanyador absolut després de creuar la línia de meta en un temps de 3 hores 50 minuts i 9 segons. Una extraordinària marca a la que ha seguit Pedro José Andújar (3:52:10″) i Pello Osoro (3:53:02″), en tercera posició.

Per la seva part, Helene Alberdi (Yepa! Triatloi Kluba) ha estat la primera dona en completar tot el recorregut. Ho ha fet en 4 hores 20 minuts i 27 segons, seguida d’Esther Rodríguez (4:33:48″) i de Natalia Bermúdez (4:38:43″), que ha completat el podi.

Fotografies propietat de Ibiza Half Marathon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *