Blai Llopis: “A la Marató dels Sables no podía més però vaig tirar endavant”

Blai Llopis pot presumir d’haver culminat la Marató dels Sables, cursa a peu de 6 etapes en autosuficiència i un total aproximat de 250 kilòmetres. L’ultrafondista reconeix en la seva visita a Feim Kilòmetres que “el primer dia va ser el més dur perque vaig acabar deshidratat i em va ajudar una companya britànica”.

A més, Blai va viure la duresa de la cursa en primera persona. No només per l’aspecte que mostrava l’infermeria després de la primera etapa: “Pareixia una carnisseria“.

Igualment, Blai recorda com va viure la mort d’un participant en directe: “Encara veig la imatge del corredor i en aquest moment és quan te n’adones de la gran organització, perque es va montar una UCI mòbil en un no res”.

Escolta l’entrevista completa [15:14″ – 40:00″]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *