Toni Contestí, campió de Balears de marató: “No tenia clar que acabàs la cursa”

Toni Contestí, atleta tot terreny, incansable i incombustible que amb 52 anys s’ha proclamat campió de Balears de Marató. Ho ha fet aquest cap de setmana a la Zafiro Palma Marathon després d’acabar setè a la classificació absoluta, amb un temps de 2 hores 49 minuts i 32 segons.

Contestí explica que “l’arribada va ser molt bonica, perque m’esperava la meva dona”. Participava a la cursa palmesana dies després d’haver-se posat a prova a l’Ultra Pirineu: “No tenia clar que l’acabàs”, reconeix.

El veterà corredor no es conforma amb aquest resultat i ja mira al futur: “L’any que ve m’agradaria preparar el Montblanc perque sé que per la meva edat no la podré preparar moltes vegades més. Cada dia entren 3 hores”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Zafiro Palma Marathon (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *