‘Escuadra hacia la muerte’: Kilòmetres absurds enmig de la guerra absurda

Arriba Carlos Suñer, avui amb una proposta teatral. Els kilòmetres de l’absurd enmig de la guerra sempre absurda. Parlam en aquesta ocasió de Escuadra hacia la muerte, obra escrita per Alfonso Sastre i estrenada el 1953. Una obra crítica amb la guerra en plena dictadura franquista. 

Alfonso Sastre no fa ha un atac explícit al règim franquista, però sí a l’absurd de la guerra, curiosament no va ser censurada. Carlos comenta que com a curiositat que inexplicablemente encara no s’ha fet una versió cinematogràfica, però sí un teatre filmat.

Sastre entenia que el teatre i la cultura tenien la funció de contribuir a acabar amb les injusticies, encara que fos de manera lenta. En aquest sentit, un home que sempre va ser fidel als seus principis.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *