Carlos Llano: “El que em mou per fer curses és descobrir nous llocs”

Carlos Llano és corredor d’ultradistància, atleta també tot terreny. Ha participat a l’Ultraman del Canadà, a la Gobi March, a l’UTMB Montblanc, a la JungleMarathon, la Marató des Sables o la Bolivia UltraRacesm, entre d’altres.

També és fundador de la ONG Childhood Smile. I autor del llibre De oficinista a finisher. “Em consider més rodamons que corredor”, reconeix en una primera definició sobre la seva persona. Una lesió a l’universitat el va obligar a practicar esport de manera regular i ara s’ha convertit en un hàbit: “De petit estava gras i m’agradava jugar a futbol. A l’universitat vaig tenir una lesió important”, explica.

“Arrel de la lesió a la universitat vaig tenir que fer exercici diari per enfortir els quàdriceps. Ara l’esport ja és un hàbit “, afegeix.

Ara combina la seva feina amb viatges per tot el món per correr curses d’autosuficiència: “El que em mou per seguir fent curses no és l’orgull d’acabar-les, és el descobrir nous llocs. Veure coses que em facin somiar, aprendre”, explica.

A més, afegeix: “Totes les curses tenen la seva dificultat. La JungleMarathon va ser increíble: 280 kilòmetres per l’Amazonas, a 40 graus i 99% d’humitat, anacondes per tot…”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *