Kasper Laumann i Monika Frenger guanyen la Palma Marathon

Els carrers de Palma han tornat a rebre milers de corredors de més de 15 nacionalitats diferents dos anys després. La pandèmia va obligar a ajornar l’edició de l’any passat de la Palma Marathon i, per això, enguany la participació ha estat massiva: més de 5.000 corredors amb un rècord de participació femenina del 40%.

El danès Kasper Laumann (HMRC), que fa dos anys va quedar subcampió i al 2018 va guanyar, s’ha imposat amb solvència a la prova reina, establint un temps oficial de 2 hores 31 minuts i 36 segons. Dos minuts i mig més que el segon classificat, que ha estat el polonès Maciej Lucyk (2:34:01). El podi masculí l’ha tancat l’alemany Marian Bunte (2:35:09″).

La victòria femenina, en canvi, ha tingut accent alemany. Monika Frenger (1.FC Kaiserslautern) s’ha adjudicat el triomf després d’aturar el cronòmetre en 3 hores 10 minuts i 30 segons. La segona posició ha estat per Janine Kaiser (3:24:10″) i el podi femení l’ha tancat Eva Klöber (3:27:38″).

Fotografies: Zafiro Palma Marathon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *