Juan Navarro i Àngela Llabrés, imbatibles a la pujada al Castell d’Alaró

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la XX Pujada al Castell d’Alaró. Una prova exigent de 14 kilòmetres de recorregut, amb una altitud mínima de 224 metres i màxima de 749, així com un desnivell positiu de 770 metres.

Juan Navarro (Sa Milana – Alaró) s’ha imposat en la classificació absoluta, després de completar la prova en un temps oficial d’1 hora 9 minuts i 15 segons. L’ha seguit a poc manco d’un minut i mig Damià Ramis (1:10:40″), així com Pep Joan Serra (1:12:09″). Aquest darrer venia d’imposar-se, juntament amb Carmen Escamilla, a la CxM Trail Puig Roig.

Àngela Llabrés (Sa Milana – Alaró), per la seva part, no ha fallat i ha estat la primera corredora en creuar la línia de meta en un temps d’1 hora 33 minuts i 41 segons. A Llabrés l’ha seguida Magdalena Vicens, a més de 2 minuts de distància (1:35:52″) i Carmen Escamilla (1:36:33″), que no ha pogut repetir triomf.

Fotografies: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *