Gornals s’imposa amb autoritat a la Mitja Marató de Palma

Francesc Xavier Gornals (C.A. Campos) s’ha adjudicat el triomf al Zafiro Palma Marathon en la mitja distància. El corredor mallorquí ha arribat a la línia de meta en un extraordinari temps d’1 hora 10 minuts i 55 segons. A Gornals l’han seguit en un emocionant i ajustadíssim final Daniel Esbri (1:13:20″) i Andreas Solter (1:13:21″), separats només per un segon.

En la mateixa prova ha participat el mític Miquel Capó, que ha rebut el dorsal daurat de l’organització. El veterà corredor ha estat setè , també amb una gran marca: 1 hora 18 minuts i 26 segons.

Quant a la modalitat femenina, Claudia Schneider (Independent) ha estat la primera dona en creuar la línia de meta en un temps d’1 hora 25 minuts i 33 segons. A manco de 4 minuts l’ha seguida Michelle Bauer (1:29:03″) i Selina Tiefenbach (1:32:06″).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *