Rafel Artigues, Rafel Cubero i Joan Clapés, preparats per la Titan Desert

Dissabte comença la Titan Desert, una de les curses amb biciceta de mutanya més exigents del món. 6 etapes, 6 dies i un total de 640 kilòmetres de recorregut. Rafel Artigues, Rafel Cubero i Joan Clapés són tres dels valents que a partir d’aquest diumenge començaran a pedelar pel desert. Es tracta del Paris-Dakar o la Marató de Sables de la bicicleta.

Rafel Artigues i Joan Clapés tenen certa experiència, però serà el debut de Rafel Cubero. Reconeix que feia temps que volia participar-hi, però per qüestions laborals no havia estat possible: “Estic una mica nirviós, però tenc moltes ganes“.

Rafel Artigues, per la seva part, recorda com va fer la primera Titan Desert amb 60 anys i destaca que “no és el mateix fer-la a Almeria que al Marroc“. Joan Clapés reconeix que el primer objectiu “és acabar la Titan Desert, després mirar de fer qualque cosa més. Per últim tenir bones sensacions”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *