Músics o vocalistes que ja destacaven com esportistes

Una setmana més arriba Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió, ens acosta una proposta musical d’aquelles que descol·loquen i sorprenen. Parlam de músics, la majoria vocalistes de renom, que abans de triomfar amb les seves respectives bandes de rock, ja destacaven com esportistes.

Damunt la taula hi ha noms com el de Bob Marley, Rod Stewart, Joe Strummer o els components d’IronMaiden Steve Harris i Bruce Dickinson. De la música reggae de Bob Marley al rock de Rod Stweart, filtrat aquí per ritmes molt llatins. Al final, d’una manera o altra han compaginat les dues vessants.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *