Manuel Martínez i Sergi López, davant el repte de l’Ultraman de Castelló

No és el seu primer gran repte esportiu i de ben segur tampoc el darrer. Després del Supertriatló de 2020 o la Volta a Mallorca en 24 hores, Manuel Martínez es proposa ara l’ULTRAMAN de Castelló. Es tracta de 515 kilòmetres repartits en tres etapes i en tres modalitats. Tots els teus reptes van encaminats col·laborar amb l’associació Yes With Cancer.

“És una forma d’ajudar a l’associació, visibilitzar la malaltia i fomentar l’activitat física entre els pacients oncològics”, explica. Manuel reconeix que la prova impresiona, però parteix amb molta il·lusió perque “partim amb la confiança i l’entrenament per a fer una gran cursa“.

Sergi López, ciutadellenc i un dels metges de capçalera de Portocristo, també ha iniciat el compte enrere per aquesta prova. En el seu cas, la cursa serà a benefici d’Aspanob, l’Associació Balear de pares i mares amb fills que pateixen càncer.

Sergio explica que “en Manolo està més preparat que jo. Un sap com preparar un Ironman però no un UltraMan”. El metge reconeix que està sorprès amb la resposta solidaria de la gent: “Estic sorprès amb la solidaritat de la gent. Encara que no tengui diners, ajuda“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *