Albert Martínez fa balanç del seu ‘top-16’ a l’Ultra Pirineus

Albert Martínez, corredor de Menorca Trail, ha acabat aquest cap de setmana amb un extraordinari top-16 la Ultra Pirineu. Es tracta d’una molt exigent cursa de 100 kilòmetres que, en l’edició d’enguany, ha guanyat l’incombustible Kylian Jornet.

Aconseguir entrar entre els 15 primers en una cursa de 100 kilòmetres, 6600 metres de desnivell i 700 corredors, entrenant a Menorca té molt de mèrit: “A Menorca i Mallorca muntanyes molt altes per entrenar no en tenim, però ho supleixo pujant i baixant. Sobre tot gaudir entrenant, el que importa és el dia a dia, gaudir de l’esport“.

Martínez destaca que “les curses com l’Ultra Pirineu tenen això: has de patir en qualque moment però després hi ha una gran recompensa” .

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *