Pep Joan Serra i Carmen Escamilla dominen la CxM Trail Puig Roig

Aquest diumenge s’ha celebrat la Cursa Copa Mallorca de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, organitzada per Sa Riba Club, la Federació de Muntanya i l’Ajuntament d’Escorca.

Una prova formada per un total de 21,10 kilòmetres de recorregut i 694 metres de desnivell positiu. Pep Joan Serra i Carmen Escamilla han imposat la seva llei i s’han adjudicat la victòria amb solvència. Pep Joan Serra (Club Atletisme Diaita) ha aturat el cronòmetre en 1 hora 41 minuts i 15 segons. Una gran marca per davant del mític Miquel Capó (C.A. Campos), que ha necessitat  44 segons més per acabar segon (1:41:59″). El podi masculí l’ha completat Toni Melis amb un temps oficial d’1 hora 42 minuts i 46 segons.

Carmen Escamilla (Club Comando San Riera), per la seva part, ha estat la primera classificada gràcies a un temps de 2 hores 12 minuts i 48 segons. A manco d’un minut l’ha seguida Justyna Czop , que ha firmat una gran segona posició amb una marca de 2:13:37″. El podi femení l’ha completat María del Mar Cuesta amb un temps de 2:14:32″.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *