Jorge Morcillo i Ainara Minaya, incombustibles al Triatló Sprint de Formentera

Jorge Morcillo i Ainara Minaya s’han erigit aquest cap de setmana com els dos protagonistes al VIII Triatló Sprint de Formentera. La prova ha estat formada per tres sectors: 750 metres de natació, 20 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

Morcillo (Ecosport Alcobendas) s’ha proclamat campió absolut de la prova aturant el cronòmetre en 1 hora 4 minuts i 9 segons. Un gran resultat quedant per davant de Vicent Ginestar (1:05:22″) i  Wilhelm Edu Laporte (1:07:52″), que l’han acompanyat al podi masculí.

Per la seva part, Ainara Minaya (G.D. Presuntos Triatletas) ha estat la primera corredora en creuar la meta en un temps d’1 hora 17 minuts i 2 segons.  La segona posició ha estat per Irene Bolufer (C.A. Llebeig), que ha completat la prova en 1 hora 17 minuts i 32 segons.  El podi femení l’ha completat Irene López, que a invertit un total d’1 hora 21 minuts i 18 segons.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *