Àngels Llobera, setena a la Salomon Ultra Pirineu 100K

Àngels Llobera (Inverseteam) ha finalitzat aquest cap de setmana en setena posició a la Salomon Ultra Pirineu 100K. La pollencina ha completat els exigents 100 kilòmetres de la prova en un temps total de 14 hores 5 minuts i 4 segons, a més d’hora i mitja de la guanyadora, que ha estat la càntabra  Azara Garcia De Los Salmones (Hg – Aml Team). 

La guanyadora ha establert una marca de 12 hores 29 minuts i 42 segons.  La segona posició ha estat per Gemma Arenas (HG AML TEAM) que ha arribat només 7 minuts més tard (12:37:20) que la guanyadora. El podi l’ha completat la neerlendesa Ragna Debats (Cameta Coixa) gràcies a un temps de 12:58:14.

Fotografia: Àngels Llobera (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *