Javier Cardona i Irati Matas, campions de Balears de triatló olímpic

La localitat formenterenca de Es Pujols ha estat testimoni aquest cap de setmana de com Javier Cardona i Irati Matas es proclamaven guanyadors al Campionat de Balears de Triatló Olímpic.

Els guanyadors de la prova han estat Ismael Parrilla (Saltoki Trikideak), amb un temps de 2 hores 10 minuts i 40 segons. Amb el mateix temps l’ha seguit Alberto Parilla i Jorge Llàcer, aquest darrer dos minuts i mig més tard (2:12:32″).

Javier Cardona, quart a la classificació general, ha estat el primer triatleta balear en arribar a la meta en un temps de 2 hores 12 minuts i 55 segons, el que li ha valgut per proclamar-se campió de Balears de Triatló Olímpic.

Per la seva part, Irati Matas (Stadium Casablanza Zaragoza) ha estat la primera dona en creuar la línia de meta en 2 hores 24 minuts i 46 segons. Una posició que ha servit a la pitiusa per proclamar-se campiona d’Espanya. A Matas l’ha seguida Lola Fernández (2:32:34″) i Silvia Valero (2:36:16″). El podi femení l’ha completat Belén Vivo, que ha acompanyat a Irati Matas i Lola Fernández a la caixa.

Fotografia: Triatló Illa de Formentera (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *