Abdel Merzougui, campió d’Espanya de 10K a Don Benito

Segurament Abdelaziz Merzougui no oblidarà mai aquest mes de setembre. El passat dia 12 es va proclamar campió d’Espanya en la distància de Mitja Marató a Oruña de Piélagos, a Cantàbria després de rompre el cronòmetre en un temps d’1 hora 4 minuts i 17 segons.

Dues setmanes després, el corredor de l’ADA Calvià, s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya, en aquesta ocasió, en la distància de 10 Kilòmetres al Nacional Absolut i Màster celebrat aquest cap de setmana a Don Benito (Extremadura).

Merzougui ha firmat una excel·lent cursa creuant la línia de meta en un temps total de 29 minuts i 41 segons. La segona posició ha estat per Jesús Ángel Olmos (Clínica Menorca CAUG), que ha arribat a la meta només 12 segons més tard que el corredor ‘calvianer’ (29:53″). El podi masculí l’ha completat Urko Herrán (LEA La Blanca), que s’adjudica un bronze nacional després d’aconseguir en un ajustat final la tercera posició amb un temps de 30 minuts i 1 segon.

Fotografia: RFEAtletismo (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *