Woodstock: Kilòmetres de peregrinatge, resistència i rock and folck

Una temporada més ens acompanya Carlos Suñer amb una proposta trencadora, sempre sorprenent. Parlam en aquesta ocasió de la història de Woodstock, el festival que va canviar la manera de fer concerts i de pensar la música en directe. Kilòmetres de marxa, resitència i rock and folck

Quan parlam de Woodstock ho feim de la mare de tots els festivals. 52 anys enrere, parlam de l’agost del 1969, va canviar el concepte de la música en directe. Però també van ser Kilòmetres de marxa, de pergrinatge, de resistència.

Van ser tres dies que han convertit aquella zona, aquell petit poble del comtat de Sullivan de l’Estat de Nova York en el símbol d’una generació. A dia d’avui és lloc de peregrinatge.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *