Blai Llopis: “La Marató des Sables és el major repte de la meva vida”

Blai Llopis ha iniciat el compte enrere per a la Marató des Sables. Cursa a peu consistent en 6 etapes en autosuficiència i un total de 250 kilòmetres. Es tracta d’una de les proves més dures del món que es disputarà enguany entre dia 1 i 11 d’octubre.

“Estic preparat i amb moltes ganes de fer aquest repte que m’he proposat” reconeix. No és una cursa més per a Blai Llopis, que explica que “aquest objectiu per jo significa molt. És el major repte de la meva vida

El corredor aprofita l’entrevista a Feim Kilòmetres per explicar el contratemps amb el que s’ha topat amb l’alimentació: “He estat tot aquest temps planificant-me amb l’alimentació i ara em trobo que, com hi ha molts de participants, s’han esgotat tots els productes del proveïdor”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *