Alejandro Sánchez: “París 2024 no tenen per què ser els meus darrers Jocs”

Alejandro Sánchez Palomero tenia clar el seu objectiu: Tornar de Tòquio amb una medalla. Un somni que ja és una realitatPalomero ens visita a Feim Kilòmetres amb la medalla de bronze aconseguida als Jocs Paralímpics de Tòquio. 

El triatleta no amaga la seva felicitat per tornar amb la seva segona medalla olímpica. Una cita on arribava molt bé físicament, però no tan bé des del punt de vista psicològic: “L’any passat em vaig divorciar i encara em recuperava mentalment. Si els Jocs s’haguesin celebrat l’any passat, com estava previst, hagués arribat més destrossat“, reconeix.

Ara, un any després, Sánchez Palomero reconeix que s’ha presentat a Tòquio “amb les ferides més curades” i això l’ha permès tornar amb una medalla penjada del coll.

Sense temps per perdre, el triatleta ja mira al futur. Té en ment els pròxims Jocs Olímpics de París 2024: “Sóc ambiciós i pens que París 2024 no tenen per què ser els darrers Jocs si em veig competitiu i amb opcions de seguir al podi”, explica. De fet, ha reconegut a Feim Kilòmetres que no descarta provar noves disciplines: “Pens en provar altres esports, per què no?“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *