Mario Cano i Emma Stormont, guanyadors del Triatló de Sa Ràpita

Les aigües de Sa Ràpita han estat testimoni del XI Triatló, però també de la primera edició del Memorial Bartomeu Cifre. La prova ha estat formada per tres sectors: 750 metres de natació, 17,6 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

La victòria absoluta ha estat per Mario Cano (Amistat-NovomarHotel), que ha completat tota la prova en 55 minuts i 8 segons. A manco de vint segons ha arribat el seu màxim perseguidor, Miquel Àngel Capó (55:24″). El tercer membre del podi masculí ha estat Lluís Rodas, que ha firmat un gran temps de 55 minuts i 45 segons.

Per la seva part, Emma Stormont ha estat la primera triatleta en creuar la línia de meta. Ho ha fet en un temps d’1 hora 4 minuts i 16 segons. La segona triatleta ha estat la jove de només 19 anys Andrea Emery (1:05:40″). El podi femení l’ha completat Dolores Fernández establint la seva marca en 1 hora 6 minuts i 38 segons.

Fotografies: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *