William Aveiro i Bel Calero, indomables al 21K de Sant Miquel

William Aveiro i Bel Calero no han donat cap tipus d’opció als seus perseguidors i s’han adjudicat aquest diumenge la prova dels 21 kilòmetres de la I Ruta Nord del Port de Sant Miquel, a Eivissa.

Aveiro (Club Atletismo Ibiza) ha estat el guanyador absolut invertint un temps total d’1 hora 43 minuts i 44 segons. A quasi set minuts de distància del segon classificat, que ha estat Pedro Silva (1:50:18″). Per la seva part, Sergi Beltrán, vint segons més tard, ha estat el tercer classificat, impossant-se a tot un José Luis García Pujadas. Beltrán s’ha fet amb la tercera posició gràcies a un temps de 1:50:39″. García Pujadas, per part seva, no ha abaixat de l’1:52:16″.

També ha tornat a imposar la seva llei Bel Calero (MaLift MallorcaTrail). La corredora s’ha fet amb la victòria femenina gràcies a un extraordinari temps de 2 hores 9 minuts i 58 segons. A Calero l’ha seguida Maria Ramis, ja a molta distància (2:23:23″). El podi femení l’ha completat Mari Allès, 36a a la classificació general amb un temps de 2:28:43″.

Fotografia: Elitechip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *