Andoni Valencia i Lydia Yern, guanyadors a la crono de Sant Miquel

Aquest dissabte s’ha celebrat la quarta crono vertical d’IbizaTrail a la platja del Port de Sant Miquel, a Sant Josep, després de les anteriors de Santa Gertrudis, Eivissa i Sant Antoni. Ha consistit en una cursa de 5 kilòmetres entre la sortida del Port fins Na Xamena.

La victòria absoluta ha estat per Andoni Valencia (A.D. Ibiza Half Triathlon), que ha aturat el cronòmetre per davall dels 26 minuts. En concret, ho ha fet en 25 minuts i 42 segons. A més de 20 segons de marge l’ha seguit Christian Torres (26:05″) i José María Cardona (28:52″), que ha completat el podi.

Per la seva part, Lydia Yern Allen (TriDeporte) ha estat la primera corredora en creuar la línia de meta en 35 minuts i 43 segons. A poc més d’un minut l’ha seguida Irene Rodríguez (36:47″). El podi femení l’ha completat Beau Bikker (49:05″).

Fotografia: Elitechip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *