Enric Mas, guanyador de la Copa d’Espanya gràcies al podi de La Vuelta

La segona posició aconseguida per Enric Mas a la classificació general de La Vuelta a Espanya no només ha suposat igualar els millors registres de l’artanenc a l’elit. Aquest subcampionat ha permès al mallorquí sumar la puntuació suficient per a ser el nou guanyador de la Copa d’Espanya de Ciclisme Professional d’aquest any 2021.

Aquesta Copa l’han conformat enguany nou proves: La Volta a Catalunya, el Gran Premi Miguel Induráin, la Volta a la Comunitat Valenciana, la Volta a Astúries, la Challenge Mallorca, la Volta a Castella i Lleó, el Circuit de Getxo, la Volta a Burgos i La Volta a Espanya.

Entre totes aquestes competicions, Enric Mas ha estat el ciclista espanyol que més punts ha sumat, el que permet substituir al qui era el vigent guanyador d’aquesta Copa, el seu company d’equip Alejandro Valverde.

La segona posició a La Vuelta ha estat clau perque Enric Mas escali vuit posicions i es faci amb la victòria. El mallorquí del Movistar Team ha quedat primer sumant un total de 370 punts. El segon ha estat David de la Cruz (UAE Team Emirates) amb 258. El podi el completa el company d’equip d’Enric Mas, Alejandro Valverde amb 200 punts.

La quarta posició ha estat per Jesús Herrada (152 punts), la cinquena per Nelson Oliveira (148), la sisena per Einer Augusto Rubio (135) i la setena per Mikel Landa (133).

Fotografia: Movistar Team

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *