Xisca Tous es proclama campiona d’Espanya de triatló a Banyoles

La mallorquina Xisca Tous no pot haver començat millor el mes de setembre. L’artanenca s’ha proclamat, juntament amb el manxec David Castro, campiona d’Espanya a la ciutat de Banyoles (Girona).

Han participat un total de 180 triatletes, que han completat una dura prova consistent en tres sectors: 1.500 metres de natació, 40 kilòmetres de ciclisme i 10 kilòmetres de cursa a peu. Xisca Tous s’ha mantingut des de l’inici al capdavant de la prova i poc a poc s’ha allunyat amb l’aragonesa Marta Pintanel per lluitar per l’or.

Així, la mallorquina ha creuat la línia de meta en primera posició amb un extraordinari temps d’1 hora 57 minuts i 42 segons, 12 més que Marta Pintanel (1:57:54″). La tercera posició ha estat per Natalia Hidalgo.

Fotografia: Federació Espanyola de Triatló (triatlon.org)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *