Enric Mas: “Hem d’estar molt contents amb aquest podi”

Enric Mas ha finalitzat en segona posició en aquesta edició de La Vuelta a Espanya. Un extraordinari resultat que li permet igualar la marca aconseguida al 2018: “Hem d’estar molt contents perquè només hem acabat la cursa 4 corredors de l’equip. Per això és important ser al podi, és un orgull per a l’equip”, ha reconegut Mas en declaracions a TVE1.

No ha estat una tasca fàcil pel corredor d’Artà, que ha vist com tenia que lluitar el triomf amb l’eslovè Primoz Roglic mentre que peces clau del seu equip com Miguel Àngel López o Alejandro Valverde es veien obligats a abandonar la cursa.

Tot i la segona posició, Mas és exigent i sap el que ha de millorar: “He parlat amb l’entrenador que he de millorar els finals on Roglic em retalla posicions. Avui ha estat una contrarellotge molt dura on he patit als kilòmetres final.”

Amb la segona posició a La Vuelta a la butxaca, Mas vol més i ja mira el final de temporada: “Ara l’objectiu és sopar bé amb l’equip i a partir de demà vull preparar un bon final de temporada. Vull disputar les clàssiques d’Itàlia, que sempre m’han agradat”.

Fotografia: Movistar Team (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *