Enric Mas acaba segon en una gran Vuelta

Després de les 21 etapes, Enric Mas ha finalitzat aquesta edició de La Vuelta a Espanya en 2a posició. Una extraordinària marca només superada per un imbatible Primoz Roglic, que s’ha fet amb el triomf Santiago de Compostel·la. És la tercera Vuelta del corredor eslovè.

Enric Mas ha completat La Vuelta quedant a 4 minuts i 42 segons del corredor de Jumbo – Visma, que ha dominat la classificació general amb solvència en la darrera setmana. El podi l’ha completat el ciclista australià Jack Haig. Això sí, el corredor del Bahrain Victorious ha quedat a quasi tres minuts d’Enric Mas (7 minuts i 40 segons).

D’aquesta forma el ciclista artanenc repetix l’extraordinari resultat que va aconseguir a l’any 2018. En aquella edició va donar un cop damunt la taula per posar el seu nom en el mapa del ciclisme mundial. Va ser segon, això sí amb el Quick-Step, a 1 minut i 46 segons del guanyador, el britànic Simon Yates.

Fotografia: @LaVuelta (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *