Joan Reinoso s’acomiada de Tòquio amb una 4a posició a la prova de ruta

Joan Reinoso ha acabat la seva primera participació a uns Jocs Paralímpics amb dues quartes posicions. La primera va ser fa uns dies a la contrarellotge, on va aturar el cronòmetre en 31 minuts 7 segons i 27 centèsimes. Aquest dijous, el ciclista inquer ha tornat a quedar-se amb la mel als llavis.

Reinoso ha completat la prova de ciclisme en ruta en quarta posició, amb un temps final de 53 minuts i 5 segons. El mallorquí ha quedat a només 24 segons de les medalles. El bronze ha estat pel colombià Juan José Betancourt, que ha aturat el cronòmetre en 52 minuts i 41 segons.

La segona posició ha estat pel belga Tim Celen (52:15″) i la victòria una altra vegada ha estat pel xinès Jianxin Chen (51:07″), que s’ha mostrat intractable en totes les proves que ha disputat amb el mallorquí.

Tot i això, Reinoso se’n va de terres japoneses satisfet amb el seu rendiment: “Les sensacions han estat molt bones durant tota la cursa. Les cames han respost però aquesta setmana la sort no ha estat del nostre costat: l’altre dia vaig tenir un problema mecànic i avui la bicicleta m’ha fet un estrany”, explica.

“He intentat remuntar. Per moments he retallat posicions però no ha bastat. Estic content amb les cames que he tingut, no amb el resultat, però així són les carreres. No he tingut la sort necessària”, conclou.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *