Joan Reinoso, quart, frega la medalla a T1-T2

Joan Reinoso ha quedat molt aprop d’estrenar-se a uns Jocs Paralímpics amb una medalla. El ciclista inquer ha participat aquest dimarts a la modalitat T1-T2 i a la final ha quedat en quarta posició.

Al Circuit Internacional de Fuji, el mallorquí ha firmat un temps de 31 minuts 7 segons i 27 centèsimes. La victòria ha estat pel xinès Jianxin Chen que ha completat els 16 kilòmetres en un temps de 28 minuts 54 segons i 88 centèsimes. L’ha seguit l’italià Giorgio Farroni (32:10.83) i ha completat el podi el belga Tim Celen (30:44.21).

Reinoso ha hagut de lluitar amb un problema mecànic: “Les sensacions des de la sortida han estat dolentes, per què enganar-mos. Se m’ha sortit la cadena quan mai m’havia passat, però així són les carreres, no és cap excusa”, explica l’inquer.

És un poc frustrant perquè esperava fer una millor posició. Vull agraïr al cos tècnic i als mecànics la seva feina. Aquí la gent competeix molt i ara toca seguir millorant i entrenant”, afegeix.

L’actuació de Joan Reinoso a Tòquio no acaba aquí. El mallorquí té una segona oportunitat per tornar a Espanya amb una medalla a la prova de ruta: “En la ruta ho he de tornar a intentar. El recorregut m’agrada bastant. Esper aquesta vegada que no hi hagi cap contratemps. Toca millorar i mirar a on hem fallat i corregir”, conclou.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *