Lydia Boylan i Maria Magdalena Deyà s’adjudiquen la Challenge femenina

Sis etapes després, la Challenge Femenina Garden Hotels 2021 ha finalitzat aquest cap de setmana amb victòria per a Lydia Boylan en categoria Open i Maria Magdalena Deyà en cadets.

Després de sumar 30 punts a la darrera etapa d’aquest cap de setmana al Trofeu de La Beata, Lydia Boylan s’ha adjudicat el campionat Open amb 191 punts. A una distància considerable ha quedat en segona posició Ana María Martí (CDC Manacor) amb 116 punts. Julia Martínez, del Catema.cat, ha completat el podi amb 111 punts.

Una mica més ajustada ha estat la classificació final en la categoria cadet, on Maria Magdalena Deyà s’ha fet amb el triomf final. La ciclista del CC Llorent ha obtingut una puntuació final de 200 punts després d’aconseguir el tercer triomf consecutiu aquest cap de setmana. L’ha seguida Cristina Adrover amb 169 punts i Aina Beltrán, del Vivo Hotels, que amb 160 punts ha completat el podi.

Fotografia: Federació de Ciclisme de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *