Dani Pieres i Lita López firmen el millor temps a la Cronoescalada de s’Ermita

La localitat de Ferreries ha celebrat aquest diumenge la vuitena edició de la Cronoescalada de s’Ermita. Una prova consistent en un recorregut d’un kilòmetre amb un desnivell de 127 metres positius (13%).

Els dos protagonistes de la cursa han estat Dani Pieres i Àngela ‘Lita’ López. Pieres, del Cecome C.C.E. Sant Lluís, s’ha fet amb la victòria absoluta completant la pujada en menys de cinc minuts. En concret, ha invertit 4 minuts i 59 segons. La segona posició ha estat per Pedro Santandreu (5:16″) i la tercer per Antonio Godoy (5:20″).

Pieres ha aprofitat el seu gran estat de forma i l’absència de dos clàssics com Toni Torres i Rubén Bobillo per adjudicar-se la prova. Fins ara, tant Torres com Bobillo s’havien repartit les edicions anteriors, pero enguany no han competit.

Per la seva part, ‘Lita’ López (Avinent Atlètic Manresa) ha estat la primera dona en creuar la línia de meta. Ho ha fet en 7 minuts i 6 segons. A la menorquina l’ha seguida Marta Orives, amb un altre gran resultat: 7 minuts i 12 segons. El podi femení l’ha completat Julia Coll, que també ha aturat el cronòmetre per davall dels 8 minuts. Coll ha establert una gran marca de 7 minuts i 57 segons per fermar la tercera posició.

D’aquesta forma ‘Lita’ López es retroba amb una cursa que coneix bé i que ja sap el que és guanyar-la. Ho va fer en les dues primeres edicions. Després de no participar en els darrers anys, en aquest 2021 la menorquina ha tornat a Ferreries per adjuciar-se la tercera victòria i apropar-se a les 5 que té Fiol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *