Mavi Garcia: “Arribar a meta i veure els anells olímpics ha estat un somni”

La ciclista Mavi Garcia ha conclòs la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio amb la disputa de la contrarellotge al Circuit Internacional de Fuji, on ha quedat en 23a posició amb un temps de 34 minuts 39 segons i 96 centèsimes, a 3:25″ del podi i a 4:26″ de la medalla d’or, que ha estat per la neerlandesa Annemiek Van Vleuten (30:13.49).

Mavi Garcia ha explicat res més acabar la contrarellotge que “preveia que patiria molt. Fins la meitat de la cursa he anat bastant bé, després m’he cansat un poc, però estic contenta per haver pogut disputar aquesta prova i molt orgullosa de la meva entrada a la meta, veient els anells olímpics. Un somni”.

A nivell personal, la ciclista de Marratxí destaca que d’aquesta experiència olímpica s’enduu “un milió de coses“. Reconeix que “des que vaig començar amb l’esport sempre he après moltísim, et fa crèixer molt com a persona i ara ara amb el ciclisme estic visquent moltes experiències noves”.

Però la mallorquina creu que a nivell professional “he donat una passa més” amb aquesta primera experiència a Tòquio: “Me n’he adonat que he de creure un poc més amb jo i que encara hi ha marge de millora i per això estic contenta en seguir endavant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *