José Luis García i Luisina Ravel, dos campions inesperats

José Luis Garcia Pujades s’ha adjudicat aquest cap de setmana la prova reina de la Palma Sky Line. Recorregut de 23 kilòmetres per la zona de la Serra de Burguesa. García Pujades, que ha estat el més ràpid amb un temps d’una hora 46 minuts i 46 segons, reconeix la seva sorpresa amb la seva victòria: “Em vaig sentir millor del que em podia imaginar. Després de 9 mesos aturat per una lesió no sabia com estaria”.

Luisina Ravel, per la seva part, va ser la més ràpida en la modalitat femenina firmant un temps de 3 hores 4 minuts i 12 segons. La corredora argentina reconeix que “va ser una cursa molt dura per la calor. Hi havia baixades on em veia deshidratada i amb vertigen. No m’esperava el resultat”.

Ravel explica que la seva sorpresa venia per l’aturada que havia fet en els darrers mesos: “Em vaig venir de l’Argentina i aquí vaig deixar de córrer però amb la pandèmia em vaig animar i vaig plantejar-me tornar a fer curses“.

Escolta les entrevistes completes

Fotografies: Pau Verd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *