Florence Griffith: la millor velocista de la història

Una setmana més ens acosta un nou Capítol Olímpic Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió ens parla de Florence Griffith Joyner, la millor velocista de la història.

Aquesta condició la va adquirir als Jocs Olímpics de Seul de 1988, on va eclipsar en part a Carl Lewis. Griffith va guanyar amb solvència tres medalles d’or als 100, 200 i 4X100 metres. A més, als 200 metres va establir el rècord olímpic. És més, als 100 encara és rècord del món (10.49), aconseguit a Indianàpolis.

Però Florence Griffith també va tenir una altra cara més extravagant, marcada per la seva fama pròpia d’una actriu de Hollywood i les constants sospites de dopatge.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *