Miquel Torres i Isa Silvela s’adjudiquen el Triatló Platja Gran

La Platja Gran de Ciutadella ha acollit aquest diumenge al 12è Triatló Platja Gran, que inicialment s’havia de celebrar el passat 11 de juliol i que es va ajornar. Una prova formada per tres sectors: 750 metres de natació, 20 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

El triomf absolut ha estat per Miquel Torres, del C.E. Island Sport, que ha completat la prova en 1 hora 5 minuts i 32 segons. Un marge de quasi dos minuts sobre el segon classificat, Albert Sabater (1:07:26″) i Mario Cano (1:07:49″), que ha completat el podi.

La victòria femenina ha duit el nom de la veterana Isa Silvela, intractable amb un temps d’1 hora 17 minuts i 51 segons. A Silvela l’ha seguida Meyer Lara (1:19:51″), que s’ha fet amb la segona posició. El podi femení l’ha competat Clara Anglada, que ha aturat el cronòmetre en 1 hora 21 minuts i 51 segons.

Fotografies: Elitechip (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *