Mavi Garcia finalitza 12a a la prova de Ciclisme en ruta

Mavi García ha completat una bona actuació en la prova de Ciclisme en ruta femení als Jocs Olímpics de Tòquio. La ciclista de Marratxí ha estat estat durant tota la prova lluitant en el grup de les candidates al podi però als darrers kilòmetres li han faltat forces per donar una passa endavant.

La mallorquina, finalment, ha acabat en 12a posició amb un temps de 3 hores 54 minuts i 31 segons, a 1:46″ de la guanyadora, que ha estat l’austríaca Anna Kiesenhofer (3:52:45″). La medalla de plata ha estat per la neerlandesa Annemiek Van Vleuten (3:54:00″) i el bronze per l’italiana Elisa Longo, que ha arribat 14 segons més tard que Van Vleuten.

L’altre espanyola que competía en aquesta prova, Ane Santesteban, ha finalitzat en 28a posició, firmant un temps de 3 hores 56 minuts i 4 segons, a 3:19″ de la medalla d’or.

Mavi, insatisfeta

Després de la cursa, Mavi García ha reconegut que “estic amb una sensació una mica extranya, la que no volia tenir, perquè m’he trobat molt bé durant la cursa i ha estat una carrera molta extranya. Hi ha hagut una escapada massa prest i els equips importants no s’han organitzat i per això no hem sabut molt bé el que fer. Era una cursa al final molt explosiva, ho hem volgut intentar, però era massa tard”.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *