José Luis García i Luisina Ravel, grans protagonistes als 23K del Palma Sky-Line

Palma ha acollit aquest cap de setmana la segona edició de la Trail-Running Sky-Line. Una prova celebrada en dues modalitats: en la distància de 14 kilòmetres, on Álex Justin Duran i Àngela Llabrés s’han imposat, i la distància de 23 kilòmetres, on José Luis García i Luisina Ravel han protagonitzat un domini i una victòria incontestable.

José Luis García, del club Surco Aventura, ha estat el campió absolut firmant un temps oficial d’1 hora 46 minuts i 47 segons. La segona posició ha estat per Miguel Fernández firmant una marca de 2 hores 2 minuts i 12 segons. El podi l’ha tancat el jove corredor del FC Barcelona Adrià Ceballos, que ha aturat el cronòmetre en 2 hores 2 minuts i 55 segons.

En la modalitat femenina, Luisina Ravel ha estat la gran triomfadora després d’aturar el cronòmetre en 3 hores 4 minuts i 12 segons. La segona posició ha estat per la veterana Victoria Carter, que ha completat la prova en 3 hores 15 minuts i 38 segons. La tercera plaça ha estat per Isabel Cabello, amb un registre de 3 hores 22 minuts i 19 segons.

Fotografies: Pau Verd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *