Joanllu Pons: rècord d’Espanya, però sense final als 400 estils a Tòquio

El nedador solleric Joan Lluís Pons ha tingut una extraordinària actuació a la seva sèrie dels 400 metres estils als Jocs Olímpics de Tòquio. Una actuació que minuts després s’ha convertit en agredolça. Pons ha quedat primer a la segona sèrie imposant-se amb autoritat, però no ha estat suficient per aconseguir passar a la final.

El mallorquí ha aturat el cronòmetre en 4:12.67, el que suposa un nou rècord d’Espanya. Pons ha tret més de tres segons de marge al segon i tercer classificat, l’australià Se-Bom Lee (4:15.76) i el neerlandès Arjan Knipping (4:15.83), respectivament.

Però en les dues sèries posteriors el solleric ha vist com un gran nombre de nedadors milloraven la seva marca. Entre d’altres l’australià Brendon Smith (4:09.27), l’italià Alberto Razzetti (4:09.91), el nord-americà Jay Litherland (4:09.91) o el de Nova Zelanda Lewis Clareburt (4:09.49).

Tot i no tenir l’oportunitat de gaudir d’una final olímpica a Tòquio, el mallorquí serà recordat en aquesta prova per batre un nou rècord d’Espanya completant una actuació brillant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *