Javi Cardona i Susana Sevillano, intractables a l’Aquatló Ciutat d’Eivissa

Javier Cardona i Susana Sevillano s’han erigit aquest diumenge en els dos grans protagonistes del VI Aquatló Ciutat d’Eivissa. La platja de Ses Figueretes ha acollit aquesta prova, ja consolidada en el calendari pitiús, que ha estat formada per tres sectors: 2,5 kilòmetres a peu, 1 kilòmetre de natació i uns altres 2,5 kilòmetres de correr per acabar.

Cardona, del AD Ibiza Half Triathlon, ha estat el guanyador absolut aturant el cronòmetre en un temps de 41 minuts i 33 segons. Han seguit a l’esportista pitiús Rafael Reyes, que ha firmat un temps de 44 minuts i 39 segons i Francisco José Pérez, amb 44 minuts i 54 segons.

Per la seva part, Susana Sevillano ha estat la primera dona en completar la prova i la subcampiona absoluta. Sevillano ha aturat el cronòmetre en 44 minuts i 6 segons, més de tres minuts de marge respecte a la subcampiona femenina, que ha estat la jove Irati Matas (49:28″). A més distància, Noelia Pérez ha estat la participant que ha tancat el podi femení, en aquest cas establint una marca personal de 55 minuts i 48 segons.

Fotografies: Elitechip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *