Ángela Llabrés i Álex Justin Duran dominen els 14K del Palma Sky-Line

La corredora del club Sa Milana-Alaró Ángela Llabrés i Álex Justin Duran, de Joan Capó-Felanitx, s’han imposat a la prova dels 14 kilòmetres a la Trail-Running Palma Sky-Line aquest cap de setmana.

El jove Álex Justin Duran ha estat el guanyador absolut de la prova després d’aturar el cronòmetre en 1 hora 8 minuts i 38 segons. A Duran l’han seguit Toni Mir (1:09:32″) i Alejandro Ruiz Cañamero (1:11:51″), que ha completat el podi masculí.

Per la seva part, la incombustible Ángela Llabrés ha estat la primera dona en creuar la línia de meta en 1 hora 26 minuts i 35 segons. A Llabrés l’ha seguida a poc més d’un minut Laura Salas (1:27:53″). Lida Grimald, amb una marca de 1:30:09″ ha tancat el podi.

Fotografies: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *