Sara Jarillo, rescatada en helicòpter: “Em va sortit l’instint de supervivència”

Primera espanyola classificada a l’Internacional de Portocolom, guanyadora del triatló Olímpic de Son Bou o Top 8 a l’IronMan 70.3 de Helsingor a Dinamarca, entre altres èxits… Sara Jarillo acumula anècdotes i experiències. La darrera tampoc no l’oblidarà.

La triatleta ha estat rescatada en helicòpter després de patir trencament de ròtula durant un entrenament en solitari a la Vall d’Aran. Ja ha passar per la sala d’operacions i ara comença la seva recuperació.

Fotografia: Sara Jarillo (Instagram)

A Sara l’operaren el passat dijous 15 de juliol i reconeix que “ara he de tenir paciència i habituar-me a la nova rutina”. La ultrafondista explica com va tenir lloc l’accident: “Era de vacances a la Vall d’Aran, vaig provar de fer una ruta molt interessant. Vaig començar a córrer i de sobte va venir una boira ben espessa“.

Tot va canviar durant el descens quan “vaig sentir un ‘crac’. Al principi vaig pensar que havia trepitjat una branca. No podia aturar de cridar, allò era insoportable. Vaig pensar: “Abans d’acubar-me cridarè a les emergències””.

Sara Jarillo reconeix que “em va sortir l’instint de supervivència. Ara ho record amb el cap fred i em deman com ho vaig fer per mantenir-me tan ferma”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografies: Sara Jarillo (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *