Ángel i Adriana Esteban, present i futur de les aigües obertes

Ángel i Adriana Esteban són germans i són present i futur de les aigües obertes. Un esport que cada dia creix una mica més aquí a les Illes. Aquest cap de setmana Ángel Esteban s’ha adjudicat la cinquena edició de la Travessa del Canal de Sant Antoni. Un traçat de 2 kilòmetres que ha cobert amb un temps de 28 minuts i 43 segons.

El nedador reconeix que “en aigües obertes m’orient molt malament, quasi m’agafen. Ho vaig passar molt malament. Vaig aguantar com vaig poder”.

Adriana és germana d’Ángel i ha estat la segona dona en completar el trajecte amb un temps de 30 minuts i 59 segons. Ella reconeix que durant la cursa “anava un poc perduda, però vaig seguir als qui anaven davant. Volia dur un ritme inicial però vaig veure que podia donar més”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *