Miquel Àngel Fidalgo i Antoni Juan guanyen el Triatló per Relleus de Sa Pobla

La parella formada per Miquel Àngel Fidalgo i Antoni Juan Pol, ambdós de l’Xtrem Calvià, s’han adjudicat aquest dissabte la vuitena edició del Triatló per Relleus de Sa Pobla.

Els dos triatletes, sota el nom de ‘Xtrem‘, han estat els primers en completar el circuit en un temps de 54 minuts i 55 segons. La prova ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Sa Pobla i ha constat de tres sectors: una primera prova de 400 metres de natació en una piscina de 50 metres (8 X 50 metres), seguida de 20 kilòmetres en bicicleta, a raó de 4 voltes de 5 kilòmetres a un circuit urbà, i 5 kilòmetres de córrer traduit en 2 voltes de 2,25 kilòmetres a un circuit urbà d’asfalt i terra.

El segon equip classificat ha estat el ‘Carlos-Miquels’ formal per Miquel Àngel Salom, Miquel Àngel Capó, Miguel Fernández i Carlos Soto, firmant un temps de 56 minuts i 38 segons.

El podi l’ha completat el ‘Rocket Team’, format per Zigor Escobar, Adrián Herrera i Guillem Pastor, que ha completat el circuit en 58 minuts i 33 segons.

El ‘Global Traning Mixto‘ ha estat el primer equip mixte en arribar a la línia de meta. Ho ha fet en sisena posició i amb un temps d’1 hora 2 minuts i 47 segons. L’equip ha estat format per Jaime Cardona, Emma Parra i Javi Roldos.

El ‘Global Training Femenino‘ ha estat el primer equip femení en creuar la meta en 16a posició gràcies a un temps d’1 hora 9 minuts i 35 segons. Aquest equip ha estat format per tres triatletes: Isa Silvela, Dolores Fernández i Belén Vivo.

Fotografía d’arxiu d’Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *