Guillem Soler i Susana Sevillano, triomfadors a l’Aquatló Ciutat de Palma

Les aigües de la Badía de Palma han acollit aquest diumenge l’Aquatló Ciutat de Palma. Sis kilòmetres de natació on Guillem Soler i Susana Sevillano s’han imposat amb contundència per a fer-se amb el triomf.

Soler ha estat el guanyador absolut aturant el cronòmetre en 31 minuts i 3 segons, vint segons més que el segon classificat, Antoni Juan (31:23″). Joan Reynés, tercer, ha completat el podi marcant un temps oficial de 31:52″.

En la modalitat femenina, Susana Sevillano s’ha imposat amb contundència, marcant un extraordinari temps de 33 minuts i 48 segons. Marina Grosso ha estat la segona classificada, quedant a quasi minut i mig de la guanyadora amb un temps oficial de 35:03″. Andrea Emery ha tancat el podi amb un temps de 35:33″.

Fotografia d’arxiu de Fotobloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *