Enric Mas acaba 6è un Tour dominat per Tadej Pogacar

El Tour de França ha finalitzat aquest diumenge amb la tradicional arribada i fotografia als Camps Elisis de París. En aquesta darrera jornada s’ha confirmat el que les darreres etapes insinuaven: un intractable Tadej Pogacar s’ha adjudicat el seu segon Tour consecutiu.

El mallorquí Enric Mas no ha pogut passar de la 6a posició, el que no li permet millorar la seva millor marca, la cinquena de l’any passat. L’artanenc ha quedat a 4 minuts i 40 segons del podi i a 11 minuts i 45 segons de l’eslovè.

El danès Jonas Vingegaard ha quedat segon, a poc més de cinc minuts de Pogacar (5:20″), mentre que l’equatorià Richard Carapaz ha completat el podi, quedant a 7 minuts i 3 segons de la primera posició.

Ara l’objectiu d’Enric Mas en les properes setmanes és descansar per agafar forces pel segon gran objectiu de la temporada: La Vuelta a España, que comença el pròxim 14 d’agost. En la gran volta a casa l’artanenc cercarà oblidar les males sensacions del Tour i pujar al podi.

Fotografia: Movistar Team (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *