Biel Garcias i Paula Maria Oliver s’imposen al Triesport de Porto Cristo

El triatleta de l’Xtrem Calvià, Biel Garcias, i la del Club Triatlón Diablillos de Rivas, Paula Maria Oliver, s’han imposat aquest dissabte en la 13a edició del Triesport celebrat al Passeig de la Sirena de Porto Cristo.

Aquesta prova, organitzada per l’Agrupació Esportiva Manacor, ha estat formada per tres sectors: 600 metres de natació, 14 kilòmetres de bicicleta de muntanya i 4 kilòmetres a peu.

Biel Garcias ha estat el guanyador absolut després d’aturar el cronòmete en un temps de 53 minuts i 30 segons, 53 segons abans del segon classificat, que ha estat Sebastià Rigo (54:27″). El podi l’ha completat Sebastià Gelabert (56:08″). Apart d’aquests tres corredors cal destacar la participació d’Alejandro Forcades, que ha acabat en sisena posició, firmant un temps de 57 minuts i 51 segons.

En la modalitat femenina, Paula Maria Oliver ha estat la primera dona en passar per la línia de meta. Ho ha fet en un extraordinari temps d’1 hora 6 minuts i 25 segons. A Oliver l’ha seguida Ana Soler (1:08:29″) i Alia Ibensadiken (1:12:28″), que han completat el podi.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *