Balears tendrà 5 esportistes als Jocs Paralímpics

El Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) ha anunciat aquest dimecres la llista dels 135 esportistes que participaran als Jocs Paralímpics de Tòquio, que es disputaran entre el 24 d’agost i el 5 de setembre. D’entre aquest grapat d’esportistes n’hi ha 5 que representaran a les Illes Balears dins la delegació nacional.

Es tracta del ciclista Joan Reinoso, que el passat 11 de juny es va proclamar campió del món de contrarellotge a Portugal. Però també acudirà a la cita el futbolista Miguel Ángel Sánchez, el llegendari nadador Xavi Torres, que als 47 anys tornarà a ficar-se dins la piscina per a lluitar per acabar damunt el podi.

Els altres dos noms que representaran a les Illes són el piragüista Adrián Castaño i el triatleta Alejandro Sánchez.

Fotografia: Paralimpicos.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *